Kort info

Kort informasjon om Kåffa-Akademiet for 2014/15.

Oppstart 25.august

Ansatte:
Det blir noen utskiftninger i staben. Lars Røttingsnes tar over rollen til Fridtjof (som har reist til Bergen på studier). Erik skal studere litt mer dette semesteret og går ned fra 80% til 60%. Samtidig har Bosse kommet inn i en 100% stilling. Fra høsten av har vi i KFUM også fått en ny daglig leder i Thor-Erik Stenberg. Det betyr at Christoffer Dahl (tidl. daglig leder) vil jobbe en god del med Akademi etter jul (han går ut i pappa-perm nå).

Ellers vil vi også se noen nye fjes på treningsfeltet.

Kontakt:

  • Hvis det er ting du lurer på rundt Akademi, kan man sende mail eller ringe Erik
  • Hvis det er noe konkret som har skjedd en dag, kan man ringe eller sende mail til Bosse
  • Forfall til akademiet skal gis på en sms til akademitelefonen (94 81 58 89)

Treningstider:
Vi ønsker å starte høsten med et prøveprosjekt fram til jul, hvor vi har to treningstider på Akademiet: 1430-1545 og 1500-1615. Dette gjør vi for at ungene skal få bedre tid til å restituere seg til neste trening eller kamp og fordi det kan være godt å få røre på seg litt etter en lang dag på skolen.

Leksehjelpen vil da være åpen fra 1345-1630, slik at også blir lekser for de som starter treningen 1430. Man må melde seg på enten 1430 eller 1500-treningen.

Trening:
Vi kommer til å ha en årgangsansvarlig for hver årgang på akademiet for gutter og jenter. Med dette ønsker vi å få en bedre kommunikasjon med årgangen, og å få gitt gode tilbakemeldinger til hver enkelt akademiker og foreldre. Ved å ha en årgangsansvarlig vil det også være lettere å vite hvem man skal snakke med for å få tilbakemeldinger om akademikeren din. Hvem som er de ulike årgangsansvarlige vil vi komme tilbake til rundt oppstart av akademiet.

Reglement:
Etter å ha godt nøye igjennom evalueringen ønsker vi å stramme opp leksehjelpen fra og med høsten. Vi tilbyr en Akademi-pakke: Mat, leksehjelp og fotballtrening. Hvis man går på Akademiet, må man delta på dette. Dersom man ikke har lekser (eller ønsker å gjøre dem hjemme, har vi bøker som kan leses). Vi er opptatt av at alle også skal trimme hjernecellene. Det vil ikke være mulig å spille fotball før treningen starter.

For å utvikle oss videre og lage tydelige rammer, kommer vi til å starte med gule og røde kort på Akademiet. Dette vil være en anmerkningsmetode for å kunne gi tilbakemeldinger hjem hvis det har skjedd noe på Akademiet. Gult kort er advarsel hjem, mens rødt kort betyr at man ikke kan være med på treningen. Disse kortene er det kun Bosse som skal ha, og vi kommer til å gå gjennom reglementet tydelig med ungene før vi starter.

Skap:
Det er mulig å leie skap-plass på Akademiet for 100,-/mnd hvis det er ønskelig
Vi leier ut 50 skap, og det er førstemann til mølla som gjelder

Utstyr:

  • Mulighet for å bestille nytt utstyr dersom det er slitt
  • De som er nye og ikke har fått utstyr, kan bestille det her

Mat:
Vi venter på ansettelse av ny kjøkkensjef som vil være med på å utvikle et best mulig måltid i forhold til treningen. Vi kommer tilbake med mer informasjon når dette er satt

Priser:
Jentedag -  500,-/mnd
1 Akademi-dag: 800,-/mnd
2 dager: 1300,-/mnd
3 dager: 1700,-/mnd
4 dager: 2000,-/mnd

Transport:
1 dag: 150,-/mnd
2 dager: 300,-/mnd
3 dager: 500,-/mnd
4 dager: 600,-/mnd

Som dere ser, vil de fra høsten av også være mulig å gå bare en dag på Akademiet

Informasjon:
Vi ønsker også å jobbe inn en fast rutine for å sikre at alle får den informasjonen de skal ha på Akademi. Det kommer derfor til å bli sendt ut en ukeinfo hver fredag hvor vi sier litt om hva som vil skje den neste uken og framover

Vi har en egen facebook-gruppe: KFUM FotballAkademi foreldrekanalen
Hjemmeside: www.kfumakademiet.no 

Dersom du er ny, kan man finne litt praktisk info her: http://www.kfumakademiet.no/ny-paa-akademiet

Obs. Alle som har kommet inn på Akademiet må svare på følgende spørsmål før man kan starte på Akademi:
(Du finner også dette skjema under påmelding på våre hjemmesider)

      Vennligst fyll ut dette skjemaet       

 


 

Mvh Erik og Bosse


Comments