Siste nytt‎ > ‎

Dette skjer på Akademiet vårt

lagt inn 20. mar. 2014, 16:08 av Kfum Fotball Akademi   [ oppdatert 21. mar. 2014, 02:42 ]
 

KFUM i Oslo er en av 70 klubber på landsbasis som arrangerer fotballfritidsordningen Telenor Xtra. Ordningen er et tilbud som gir leksehjelp og sunne måltider til elever etter skoletid – før barna får være med på fotballtrening med skolerte trenere.

Mandag denne uken var 60 barn innom Telenor Xtra på Ekeberg, da fagsjef for Telenor Xtra, Hallvar Thoresen, besøkte KFUM.

– Jeg er veldig imponert. Først og fremst av organiseringen, planleggingen og forberedelsene som blir gjort før barna kommer, sa Thoresen til NFF TV.

I KFUM blir én spiller hver mandag kåret til "ukens kaptein". Utmerkelsen er en belønning til deltakere som har utmerket seg spesielt på eller utenfor fotballbanen.

– Det er en veldig gjev kåring, som er veldig kul å få på akademiet. Vi bruker på en måte det som en oppdragelse til å fokusere på forskjellige ting som er viktige for å bli gode mennesker, sier Erik Lundanes Jonvik, Telenor Xtra-leder i "Kåffa".

Se reportasje fra Telenor Xtra KFUM i videovinduet under, og se hvordan det gikk med denne ukens kaptein, Magnus!

FORNØYDE: Etter både mat og leksehjelp, bærer det ut på fotballbanen for deltakerne hos Telenor Xtra KFUM. | Foto: Mathias Tjøtta Odden
FORNØYDE: Etter både mat og leksehjelp, bærer det ut på fotballbanen for deltakerne hos Telenor Xtra KFUM. | Foto: Mathias Tjøtta Odden