Siste nytt‎ > ‎

Generelle oppdateringer

lagt inn 10. sep. 2013, 04:36 av Kfum Fotball Akademi

Kjære alle foreldre.


Vi har nå kommet godt i gang med Akademiet, og føler vi begynner å få god kontroll over transport-lister og andre lister. Vi har opprettet en passord-beskyttet side på hjemmesiden vår (under medlemssider). Vi ønsker at dere går inn på denne siden og dobbeltsjekker at informasjonen rundt transport og hvilke dager de er med på Akademi stemmer for deres barn. Hvis dere ser at noe ikke stemmer, er det fint om dere sender oss en mail slik at vi får rettet det opp.
Brukernavn: oppgis på mail 

Vi ønsker å få bedre kontroll over hvem som skal hentes, og hvem som går hjem selv hver dag. Det er viktig at vi får denne informasjonen av dere. Jo fortere dere gir oss tilbakemelding, jo fortere vil vi kunne få på plass disse listene. Vi vil sende ut en skjema hvor dere kan gi oss informasjon rundt hentingen etter akademi, men også informasjon om når de skal være på akademiet hver dag.


   Fyll ut opplysningene her   

Her er litt praktisk info rundt Akademiet, som vi har erfart de første ukene:

  • Høsten nærmer seg, og det er viktig at barna har med seg riktig klær til trening. Vi vil trene ute mest mulig, selv om det regner.
  • Ungene blir tørste i løpet av treningen. Det tar mye tid å gå inn for å drikke. Derfor er det veldig viktig at ungene har med seg drikkeflaske!
  • Flere av ungene sier de har glemt bøker til leksehjelp. Fint om dere følger opp dette, og passer på at de har med seg en bok i sekken, i tilfelle de er ferdig med leksene.


Viktig at de har med seg ukeplan, slik at vi kan sjekke at de har gjort lekser
Det har forsvunnet en del tøy de første ukene i Akademiet. Det kan være at barnet deres kan ha tatt med noe som ikke er deres. Fint om dere kan ta det med tilbake på akademiet igjen. Tror det er lurt at alle legger tøyet sitt oppi bagen, så er det lettere å ha kontroll over det som er sitt. Vi vil gi beskjed om dette, men tror det er lurt at dere foreldre også sier ifra.
Vi kommer til å gi ut frukt til de som kommer 1450 eller senere. Vi tror det er dumt at de får i seg et varmt måltid rett før treningen.


Mvh Bosse og Erik


Comments