Siste nytt‎ > ‎

Godt nyttår!

lagt inn 7. jan. 2014, 05:00 av Kfum Fotball Akademi   [ oppdatert 7. jan. 2014, 05:00 ]

Kjære foreldre! Godt nyttår!

Vi gleder oss veldig til et nytt år med Akademi! Selvom vi var veldig fornøyde forrige semester, håper vi og tror at vi skal få til et enda bedre opplegg dette semesteret. Vi beklager at det skjedde noen misforståelser med oppstart på Akademiet. Det starter altså idag, tirsdag 7.jan.

Her er litt informasjon om oppstarten:

  • Det blir foreldremøte tirsdag 21 jan kl 1900 (varer til 2030-2100). Flott om flest mulig kan komme på dette!
  • Akademi-telefonen (94815889) er tilbake og vi kan nås på dette nummeret under Akademiets åpningstider. Hvis dere ønsker informasjon utenfor dette, er det fint om dere sender meg en mail på ej@kfum-kam.no, så er jeg ganske rask til å svare.
  • Nå er det vinter, og det er utrolig viktig at barna har med seg varmt tøy på Akademi! Dersom de ikke har med seg nok tøy (etter vårt skjønn), kommer vi ikke til å la de trene ute.
  • Når det gjelder utstyr, har vi fått bedskjed av Halvar Thoresen (sjef for telenor xtra) at de skal ha et møte med telenor 14 jan, og da vil vi få vite mer om hvordan ting ligger an. De som ikke har fått bestilt (f.eks nye på akademi), vil få mulighet til å sende inn størrelser til oss (ikke på mail, men kommer et eget skjema). Vi beklager at vi ikke har fått gitt ut alt, men det ligger altså ikke i være hender.
  • Vil minne om at vi ikke har Akademi i skoleferier
  • Vi kan med glede meddele at vi har fått inn Kristian Rem i det sportslige opplegget (han er også ansatt som sportslig koordinator i klubben), og i tillegg har vi signert Orhan Simstek som Keeper-trener på tirsdager! Han er a-lagsskeeper i KFUM, født i 1994 og har masse å lære bort! Det gleder vi oss til. Ellers blir Torstein Aase med 3 ganger i uka, samtidig som de aller fleste av trenerne fortsetter. Jeg tror vi har fått stablet sammen en fin stab.


Gleder oss til 2014!