Siste nytt‎ > ‎

Litt av hvert

lagt inn 25. okt. 2013, 04:11 av Kfum Fotball Akademi   [ oppdatert 25. okt. 2013, 04:38 ]

Kjære foreldre!
Den siste tiden har vi hatt noen utfordringer når det gjelder tiden før trening. Barna har fått beskjed om at det må gjøres lekser, men dersom de er ferdig har vi et tilbud om å lese bøker. Mange er ferdig med leksene allerede på onsdagen og det er ikke alltid like stas å lese bøker i så lang tid. Vi ønsker derfor å utvide tilbudet mellom mat og trening. Vi har kjøpt inn diverse spill, og et stort puslespill som vi ønsker at barna sammen skal løse som et prosjekt. Dette tilbudet vil kun gjelde onsdager og torsdager ettersom vi regner med at de har lekser tidlig i uka.
Dette er et tilbud som kan være populært blant ungene, og hvis dere ønsker at barna skal gjøre lekser onsdag og torsdag, kan de som vil fylle ut i skjema. Man vil selvfølgelig få tilbud om å spille spill etter man er ferdig med lekser.

Et par tips til foreldre angående leksehjelp:
  • Pass på at ungene har med seg ukeplan når de kommer på Akademi. I mange tilfeller har ungene sagt at de har glemt ukeplan, og ikke vet hva de skal gjøre av lekser.
  • Vi har tidligere sagt at alle skal ha med seg en bok å lese i, dersom de er ferdig med leksene. Nå har vi fått til en avtale med Deichmanske bibliotek om å låne 50 bøker, men det er ikke alltid bøkene faller i smak hos alle. Hør gjerne med barna om hva de synes om bøkene på Akademi, og dersom bøkene ikke passer, kan dere sende med en passende bok hjemmenfra.

Vi er en Fotballfritidsordning, og ønsker å ha et tilbud for alle også før fotballtreningen. Gi gjerne oss en tilbakemelding og tips på mulige tilbud til barna!

Mvh Bosse og Erik