Siste nytt‎ > ‎

Oppstart - foreldremøte høstsemesteret 2013!

lagt inn 21. aug. 2013, 06:19 av Kfum Fotball Akademi   [ oppdatert 22. aug. 2013, 06:21 av Einar Olav Carlsen ]

Hei!
Det nærmer seg oppstart for KFUM FotballAkademi. Vi ser veldig fram til å starte opp igjen med mange gode erfaringer og utfordringer vi har fått av de to prøvemånedene før sommeren. Akademiet er faktisk fullt til høsten, og det vil være rundt 75 barn i KFUM-hallen hver dag!

Her er to viktige datoer å merke seg: 

  • OPPSTARTSDAG: Tirsdag, 27.august 
  • FORELDREMØTE: Torsdag 22. august, kl. 19.00 

På foreldremøtet vil vi gå igjennom opplegget for akademiet til høsten både når det gjelder mat, leksehjelp, fotballtrening og transport. Vi åpner for eventuelle spørsmål om ting dere lurer på. Vi vil også gi litt praktisk info rundt det å ha barnet sitt på akademi.
Det gis ut mye viktig informasjon på foreldremøtet. Hvis dere ikke kan komme, er det viktig at dere gir oss en beskjed.

Det er i utgangspunktet fullt alle dagene på akademiet. De som ønsker å bytte pga. timeplan må ta kontakt med oss (vi har allerede venteliste på tirsdager og torsdager)

Ellers vil vi fra høsten bli en del av NFFs TELENOR XTRA. Dette er en landsomfattende satsning fra Norges Fotballforbund i forhold til fotballfritidsordning. I praksis vil ikke dette ha noe stor innvirkning på vårt tilbud. Alle spillere vil få litt utstyr, og for oss som akademi vil vi få en plattform og stå på som sikrer oss et nettverk der vi kan ta del i erfaringer og lærdom fra andre akademier rundt om i landet.

Vi gleder oss veldig til å starte opp igjen!

Mvh

Erik og Christoffer