Siste nytt‎ > ‎

Skattefradrag

lagt inn 17. okt. 2013, 23:55 av Einar Carlsen   [ oppdatert 18. okt. 2013, 00:32 av Kfum Fotball Akademi ]
Hei alle sammen! 
Vi har gjort litt research og funnet ut at man også får skattefradrag ved private SFOer. "Som forelder har du krav på fradrag for utgifter til pass og stell av barn under 12 år."

"I praksis betyr dette at dersom du i fjor hadde barn som ble passet av dagmamma, eller var i barnehagen, skal du ha fradrag for dette. Også dersom barnet var på SFO, skal du få skattefradrag". 

"Du kan få maksimalt 25.000 kroner for ett barn (for inntektsåret 2011), og ytterligere 15.000 per barn i tillegg. Tilsammen kan du altså få 40.000 kroner, dersom du har hatt to barn i barnehage, dagmamma eller på SFO". 

"Du kan også få foreldrefradrag dersom barnet er eldre enn 12 år, men da må du kunne dersom dokumentere (vanligvis med en legeattest) at barnet har særskilt behov for pleie".

Det er vi som må sende inn informasjon til skatteetaten for selvangivelsen. Derfor trenger vi personnr til den betalende forelderen. Innen 20 januar skal vi ha levert inn et skjema som med personnr og hvor mye hver enkelt har betalt til Akademiet i 2013


Mvh Bosse og Erik

Skattefradrag

Skattefradrag