Siste nytt‎ > ‎

Sommeren er her og diverse informasjon

lagt inn 28. apr. 2014, 02:22 av Kfum Fotball Akademi   [ oppdatert 28. apr. 2014, 02:45 ]

Onsdager:
Det har blitt varmere i været, og vi kommer til å være ute noen onsdager framover (dersom været tilsier det). Fint om ungene kan ha med seg joggesko/utesko på onsdager framover. Jentene vil også trene ute framover.

Fridager:
Akademiet har fri 1. mai

Utstyr:
Endelig har tøyet kommet! Det vil bli gitt ut etter påske! Det gjelder altså de som har bestilt telenor xtra-utstyr, men ikke har fått

Facebook:
Minner om at vi har opprettet en egen Facebook-kanal: KFUM Akademiets Foreldrekanal (for de som ikke er på facebook, vil vi fortsette å sende ut infoskriv på mail)

Gratis kaffe:
Vi har nå startet med gratis kaffe på Akademiet fra kl. 1600, slik at foreldrene kan komme litt før og se på ungene trene. Det betyr mye for ungene!

Feriefotball:
Mandag 30.juni- fredag 4.juli er det feriefotball på KFUM-arena for barn født mellom 2002-2006.
Sjekk KFUMs hjemmeside for mer info

1 dag:
Etter mange runder har vi bestemt oss for å åpne opp for å gå 1 dag i uken fra høsten 2014 på Akademiet for alle årganger. Det vil koste 800,-/mnd.

Høsten 2014:
Semesteret er snart over og vi starter forberedelsene for høsten 2014. En ny kabal må settes opp, og vi setter stor pris om dere kan fylle ut følgende:

- Navn på deltaker, ønsker å fortsette (ja/nei), hvor mange dager, hvilke. Dersom man er usikker, skriver man det

Vi kan med glede melde at vi fortsetter med Akademiet også neste år! I tillegg  har alle kommet med til høsten! Dersom man ikke ønsker å fortsette til høsten, må man melde seg ut (vi har hatt en måned oppsigelsestid).


Mvh Bosse og Erik

Ønsker du å fortsette høsten 2014?