Siste nytt‎ > ‎

Uke 42 - 2014

lagt inn 10. okt. 2014, 02:01 av Kfum Fotball Akademi   [ oppdatert 10. okt. 2014, 02:02 ]

Ukeinfo uke 42


Neste ukes tema: Forsvarsarbeid


Husk varmt tøy! Det begynner å bli kjøligere om dagen og det er viktig at akademikerne har med seg riktig tøy til riktig vær. Genser og bukse er påbudt å ha med i baggen!


Viktige punkter:
- Skattefradrag

- Påmelding til leksehjelp

- Telenor xtra: Utstyr og spørreundersøkelse

- Andre aktiviteter (onsdager) flytter inn


Skattefradrag:
Det er med stor glede vi kan meddele at det igjen blir skattefradrag for pass og stell av barn på Akademiet. I et svar datert 24. september skriver statsråd og finansminister Siv Jensen at hun vil bidra til å sikre at foreldre med barn i idrettsfritidsordningen (IFO) får samme foreldrefradrag som foreldre med barn i skolefritidsordningen (SFO). Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt skattefradrag litt senere. For mer info, les herPåmelding til leksehjelp:

Vi har tilbud om leksehjelp på Akademiet, men det er ikke alle som får tid/har lyst til å gjøre lekser. Leksehjelp er for alle, men for å kunne følge opp dette bedre, har vi bestemt oss for å kjøre en påmelding for de som ønsker at vi skal følge opp om leksene blir gjort. Påmelding skjer herTelenor xtra:

- Alle på Akademiet får utstyr fra Telenor Xtra. For de som har bestilt, er det mulig å hente dette i hallen under Akademiet. Dersom dere ikke har bestilt, kan man sende en mail til bosse@kfum-kam.no med størrelse (128, 140, 152, 164, XS)


- Vi ønsker gjerne at dere svarer på en spørreundersøkelse om Telenor Xtra. Alle som fullfører undersøkelsen innen 20.okt er med i trekningen av 10 landslagsdrakter. Gå inn på følgende link: https://surveyanalytics.com/t/AIyROZN1yF


Andre aktiviteter:

Vi flytter inn på onsdager for gutter 2005-2007. Fint om ungene tar med seg innetøy fra førstkommende onsdag. Vi er som oftest inne hele vinteren, og kommer til å gi beskjed på ukeinfo dersom vi skal ut (f.eks. aking)Meld deg på leksehjelp
Comments