Månedens utvikling

lagt inn 27. okt. 2014, 08:00 av Kfum Fotball Akademi
En utrolig vanskelig kåring for oss trenere. Det har vært en utrolig god utvikling av "akademikerne" våre i år! Mange gode treninger med mange fornøyde trenere og akademikere. Hver måned skal vi likevel kåre den vi mener har utviklet seg aller best. "Månedens utvikling" vil også få et bilde som henges opp i hallen. Det trenerne ser etter er god innsats på feltet, samt iver etter å lære og fremgang på fotballbanen. 

I oktober var det Flemming Engelstad som stakk av med den gjeve kåringen! Flemming har vist stor fremgang på Akademiet denne høsten. Han står alltid igjen etter treninga med en ball, og kommer også ofte tidlig ut for å spille så mye som mulig. I tillegg kommer han inn på treningen med en positiv holdning og iver for å lære. Dette har vist resultater og han har virkelig tatt noen steg også som fotballspiller. Det er morro å se!

Flemming mottok prisen i forrige uke og han fikk også mye skryt fra de andre fra 2006-gruppa som synes han har blitt veldig flink! Gøy å se hvordan man blir glad på andres vegne og vi fra Akademiet ønsker også å skryte av hele 2006-gruppa for dette!
Comments