Månedens utvikling for November

lagt inn 20. nov. 2014, 09:54 av Kfum Fotball Akademi
På ny har vi hatt mange kandidater til månedens utvikling for november. Det er mange gode spillere og valget blir vanskelig å ta, men vi har kommet frem til en vinner.

Månedens utvikling for oktober 2014 er Martin Ljosåk fra 2005-årgangen. Dette er en skikkelig gladgutt på akademiet som virkelig har tatt gode steg gjennom høsten og vist et enormt engasjement på trening og interesse for å bli en bedre fotballspiller.

Han har overbevist såpass de siste ukene at han har fått mange muligheter for hospitering opp til 2004-gruppa der han har utmerket seg veldig for de trenerne der.

 Hvordan er det å bli utnevnt som månedens utvikling?

 - Dette var veldig stas og veldig kult. Jeg ble utrolig overrasket når Marius nevnte dette til meg. Jeg trodde jeg skulle bli månedens kaptein jeg hehe.

 Hva tenker du at grunnen er til at nettopp du har fått denne utmerkelsen?

 - Jeg har vært veldig målbevisst på det vi skal gjøre. Jeg har hørt på treneren, fulgt med godt på hvilke øvelser vi skal gjøre og vise det beste av meg selv på banen. Jeg har på hver trening hatt en innstilling om at jeg skal bli «dagens» spiller.

 Hvis du skal komme med noen tips til de andre på akademiet, hva har du å komme med her?

 - Det er viktig at man er tilstede og hører på hva trenerne har å si.

- De er flinke på feltet og har mye bra å komme med. Ellers så er det jo absolutt viktig at vi alle gjør det beste vi kan på treningene. Vi må hjelpe hverandre til å bli bedre og bedre fotballspillere og utvikle oss.

 

Comments